PureSBCosmetics Aboutme
knop Appointment

Susanne van Driel

"Experience the gentle tender care that gives you the feeling of a day spa in each treatment."

Ik ben Susanne van Driel. Na het afronden van de studie Facility Management aan de Zuyd Hogeschool ben ik mijn loopbaan gestart in het bedrijfsleven als artsenbezoeker in de farmaceutische industrie. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar de uitzendbranche, waarin ik 13 jaar in diverse leidinggevende functies werkzaam ben geweest.

Mijn gevoel en passie voor schoonheid zijn de drijfveren waardoor ik een carrièreswitch wilde maken en heb besloten de opleiding schoonheidsverzorging en visagie bij Insituut Dangremond in Den Haag te volgen. Na het afronden van deze opleiding ben ik een aantal jaren werkzaam geweest bij een gerenommeerde privékliniek in Den Haag. Daarna was er niets meer dat mij tegenhield om een eigen zaak te starten.

In 2005 heb ik Pure SB Cosmetics opgericht om professionele huidverbeterende behandelingen te geven in een rustgevende en sfeervolle omgeving.  Mijn gevoel en passie voor schoonheid komen tot uitdrukking in de kwaliteit van de behandelingen en de persoonlijke aandacht.

Naast het geven van adviezen en behandelingen op het gebied van huidverbetering ben ik gespecialiseerd in visagie, eyebrow treatments en manicure. Om een hoge kwaliteit blijvend te garanderen volg ik regelmatig cursussen, congressen en trainingen.

Pure SB Cosmetics is voor zowel vrouwen als mannen een vertrouwd adres voor persoonlijk advies op het gebied van huidverbeterende producten, treatments en het ervaren van ontspanning en rust.

Others about Pure SB Cosmetics

Plaatsing artikel/blog over PureSBCosmetics door Alexandra Roskam Beauty, journaliste op de website www.alexandraroskam.nl

Lees hier meer...