Team PureSBCosmetics
knop Appointment

About us

"Experience the gentle tender care that gives you the feeling of a day spa in each treatment."

"Ik ben Susanne van Driel. Na het afronden van de studie Facility Management aan de Zuyd Hogeschool ben ik mijn loopbaan gestart in het bedrijfsleven als artsenbezoeker in de farmaceutische industrie. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar de uitzendbranche, waarin ik 13 jaar in diverse leidinggevende functies werkzaam ben geweest."

Lees verder...

Beauty advisor & Nagelstylist

"“Ik ben Stella Wijnands. Mijn passie ligt al jaren bij de nagelverzorging. Naast beauty advisor werk ik als gecertificeerd CND nagelstylist. Het is heerlijk in zo’n fijne professionele en sfeervolle werkomgeving in een enthousiast team te werken. Ik hoop u snel te mogen verwelkomen bij Pure SB Cosmetics"

Stella

Allround schoonheidsspecialiste & Beauty advisor

"Ik ben Melissa van den Bosch. Met enorm veel plezier werk ik nu al een jaar bij Pure SB Cosmetics. De afwisseling is erg fijn, zo doe ik nagels en de salon. Ik vind het heerlijk om mensen een goed gevoel te geven en ze lekker te verwennen in de salon. Maar ik sta ook voor goed advies en het beste resultaat. Buiten dat is make-up een van mijn grote passies. Zo kan je bij mij terecht voor een goed advies en ik geef workshops. Ik hoop u snel te verwelkomen bij Pure SB Cosmetics."

Melissa

Allround schoonheidsspecialiste & Beauty advisor

“Ik ben Janny Binnerts. Na mijn opleiding schoonheidsverzorging en het volgen van trainingen en workshops ben ik werkzaam geweest in diverse schoonheidssalons en heb ik ervaring opgedaan met verschillende cosmeticamerken.”

“Naast schoonheidsspecialiste ben ik jarenlang werkzaam geweest als docente uiterlijke verzorging op een particuliere school en mocht ik mijn passie voor dit mooie vak overbrengen op mijn leerlingen.”

“Vol enthousiasme versterk ik het Pure SB Cosmetics team en hoop ik u snel te mogen begroeten in onze Beauty Salon voor een gezichtsbehandeling, manicure of een persoonlijk huidadvies. Met veel plezier geef ik u advies over een van onze huidverbeterende beauty products of niche parfums in onze Beauty Store. ”

Janny

Medisch pedicure

“Ik ben José de Leede. Mijn passie ligt al jaren bij voetverzorging. Graag geef ik u een medische pedicure behandeling, een ontspannende voetmassage of mooi gelakte teennagels. Ik ben werkzaam op maandagmiddag hoop u snel te verwelkomen.”

José

Others about Pure SB Cosmetics

Plaatsing artikel/blog over PureSBCosmetics door Alexandra Roskam Beauty, journaliste op de website www.alexandraroskam.nl

Lees hier meer...