PureSBCosmetics Environ
knop Appointment

ENVIRON

Environ therapeutische huidverbeterende facials. Een persoonlijke huidverzorgingsprogramma van ENVIRON op basis van Vitamine A en antioxidanten voor een gezonde stalende huid.
Lees meer....

ENVIRON EERSTE CONSULTATIE

75 min | € 79,00

CONSULTATION DISCOVERY Je eerste Environ gelaatsbehandeling. Het begrijpen van de behoeften van de huid is de eerste stap om een mooie huid te creëren. Tijdens deze gelaatsbehandeling wordt na een uitgebreide huidanalyse de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld.

ENVIRON Essential

60 min | € 95,00

90 min | € 125,00

Lift up cell renewal

60 minuten | € 110,00

Tijdens de Lift Up Cell Renewal zorgt het Cell Renewal Mask Pure Collagen ervoor dat het celvernieuwingsproces van je huid gestimuleerd wordt. Dit masker werkt regenererend, verbetert de elasticiteit van je huid en zorgt voor intense hydratatie waardoor rimpels verminderen en je huid er jonger en stralender uitziet.

Extra bij te boeken - ENVIRON Focus Frown

15 min | € 12,50

* let op deze behandeling is alleen in combinatie met een essential te boeken *

Environ Cool Peel

bevat een lage concentratie van lactaatzuur, dit verlaagt de pH van de huid. Door de peelings regelmatig te herhalen wordt de algemene huidtextuur beter. Met het unieke lonzyme DF probe apparaat kunnen we doelgericht bepaalde zones en huidcondities behandelen. Denk bijvoorbeeld aan de lippen, hals, ogen maar ook aan condities zoals pigmentvlekken en rimpels.

We bouwen samen met jou de behandelingen op via het unieke vitamine A Step-Up Systeem van Environ, zo wordt er zowel thuis als in ons instituut gewerkt aan huidverbetering waardoor je een schitterend resultaat bereikt. Het beste resultaat bereik je met zo’n 3 tot 6 behandelingen.