Susanne

Na een succesvolle carrière in het bedrijfsleven ben ik mijn passie voor schoonheid verder gaan vormgeven. De opleiding schoonheidsverzorging en visagie volgde ik bij Instituut Dangremond in Den Haag. Na het afronden van deze opleiding heb ik een aantal jaren met veel plezier gewerkt bij een gerenommeerde privékliniek in Den Haag.

Mijn droom om een sfeervolle rustgevende plek te creëren waar ik mijn cliënten alle persoonlijke aandacht kon geven bleef kriebelen en in 2005 ben ik Pure SB Cosmetics gestart.

Naast het geven van adviezen en behandelingen op het gebied van huidverbetering ben ikgespecialiseerd in visagie, brow treatments en manicure. Een hoge kwaliteit vind ik vanzelfsprekend. Daarom volg ik regelmatig cursussen, congressen en trainingen.

Inmiddels is Pure SB Cosmetics voor vrouwen én mannen een vertrouwd adres voor persoonlijk advies over huidverbeterende behandelingen en producten.

Ik ontvang je graag in mijn Beauty Store & Salon.

Melissa

Ik ben Melissa van den Bosch en ben 32 jaar. Met enorm veel plezier werk ik nu al een paar jaar bij Pure SB Cosmetics. Je kan bij mij terecht voor een heerlijke gezichtsbehandeling, massages, mooie nagels en persoonlijk make-up advies.

Ik vind het heerlijk om mensen een goede behandeling te geven en met een fijn gevoel de salon te laten verlaten. Buiten dat is parfum een van mijn grote passies. Zo kan je bij mij terecht voor een geur advies op maat en mocht je het voor iemand cadeau doen pak ik het extra feestelijk in. Ik zie u graag bij ons in de salon of winkel.

Kirsten

Vanaf januari 2023 ben ik werkzaam bij de receptie om u warm welkom te heten, al je vragen te beantwoorden en je afspraken te maken.

Dit jaar rond ik de opleiding tot allround schoonheidsspecialiste bij instituut Dangremond af.

Daarnaast volg ik inmiddels met veel enthousiasme diverse merk gespecialiseerde trainingen. Zodra ik geslaagd ben voor de specifieke modules kun je voor manicure en/of huidverbeterende behandelingen bij mij een afspraak maken.

Fleur

Tijdens mijn opleiding als allround schoonheidsspecialiste ben ik begonnen bij Pure SB Cosmetics.

Nu ik de opleiding heb afgerond en ik mijn diploma heb behaald, werk ik hier fulltime.

Op dit moment geef ik bijna elke behandeling die wij in de salon te bieden hebben. Daarnaast ben ik bezig met het volgen van trainingen en cursussen van onze mooie merken om zo nog meer ervaring op te doen.

Ik houd er van om onze klanten in de watten te leggen en hun nog mooier de salon te laten verlaten dan dat ze binnen kwamen.

Ik kijk ernaar uit om u te zien in de salon!

José

Ik ben José de Leede. Mijn passie ligt al jaren bij voetverzorging. Graag geef ik u een medische pedicure behandeling, een ontspannende voetmassage of mooi gelakte teennagels. Ik ben werkzaam op maandag en hoop u snel te verwelkomen.

Nijsje

Ik ben Nijsje. Met een glimlach op mijn gezicht werk ik als gastvrouw en beauty advisor bij Pure SB Cosmetics. Buiten mijn werk bij Pure SB Cosmetics, ben ik bezig met het afronden van mijn Master Finance aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Ik geef graag advies bij het uitkiezen van een van onze exclusieve parfums, sieraden of make-up. Ook heb ik een cursus en training gevolgd voor nagelstyliste en manicure. Tot snel!