A/N/G Skincare

Je huid zegt alles over je: toont, levenservaring en lifestyle. A/N/G gelooft in mooi verouderen, en niet zo zeer in anti-aging. Ondersteun je huid met onze groene celtherapie: actieve producten met collageen. A/N/G huidverzorging staat niet alleen voor de beste wetenschappelijk bewezen formules en ingrediënten, maar ook voor puurheid, transparantie en verantwoorde keuzes. Weten dat je een goede huidverzorging gebruikt gaat verder dan in een mooi, gezonde huid alleen. Het ‘lift-up’-effect geeft ook kracht en zelfvertrouwen.

Detox Hydra Glow Treatment

Tijdens de Detox Hydra Glow Intensive Treatment wordt zowel je gezicht, hals als decolleté gemasseerd met een 100% biologisch Algen Complex.

45 min 

SOS Repair Pure Collagen Booster

De SOS Repair Pure Collagen booster is vooral geschikt voor de geïrriteerde huid die extra gevoelig aanvoelt en snel last heeft van roodheid (bijvoorbeeld na blootstelling aan de zon).

60 min

Lift Up Cell Renewal

Tijdens de Lift Up Cell Renewal zorgt het Cell Renewal Mask Pure Collagen ervoor dat het celvernieuwingsproces van je huid gestimuleerd wordt. Dit masker werkt regenererend, verbetert de elasticiteit van je huid en zorgt voor intense hydratatie waardoor rimpels verminderen en je huid er jonger en stralender uitziet.

60 min

Detox Hydra Gow + SOS Repair Pure Collagen Booster

90 min

Detox Hydra Glow + Lift Up Cell Renewal

90 min