Environ

Environ richt zich op het verbeteren en gezond maken van alle huidtypen, ongeacht leeftijd of geslacht. Door de intensieve werking van o.a. vitamine A, C en E, antioxidanten, en producten met de zuren glycol, lactaat, en salicyl kunnen wij vrijwel alle huidproblemen aanpakken en zorgen voor huidvernieuwing. Denk hierbij aan huidveroudering, acné, eczeem, hyperpigmentatie, rosacea, en couperose.

Om het juiste behandeltraject te bepalen, starten we altijd met een Discovery behandeling.

Environ Discovery Consultatie

Krijg een uitgebreide huidanalyse voor de ideale gelaatsbehandeling die perfect aansluit op jouw huid!

Tijdens deze eerste gelaatsbehandeling wordt na een complete en grondige huidanalyse de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld.

60 min 

Tijdens de Discovery behandeling bekijken we hoe jouw huid reageert en krijg je advies over jouw thuisbehandeling. Hierna starten we met we één van onderstaande behandelingen:

Environ DF Intensive

Onze luxe behandeling, voor wie alleen het allerbeste wil!

Deze ultieme Environ gelaatsbehandeling verhoogt aanzienlijk het indringen van de active ingrediënten met onmiddellijk zichtbare resultaten. Met de unieke lonzyme DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan de elke huidconditie. Daarna geeft een opname bevorderend masker resultaten die voor zich spreken.

90 min 

Environ Royal Treatment

Een manuele koninklijke behandeling

Bij deze koninklijke behandeling werken wij alleen met de handen. Dit is ook geschikt voor mensen met contra-indicaties, zoals heupimplantaten en andere aandoeningen. De huid wordt diep gereinigd. Daarna worden de vitaminen aangebracht op de huid die helpen bij de huidverbetering. Er wordt extra aandacht gegeven aan de gezichtsmassage en tot slot wordt er een opname bevorderend masker aangebracht.

90 min

Environ DF Essential

We richten ons op de essentiële aandacht voor de huid!

Bij deze essentiële behandeling dringen de aangebrachte vitaminen heel snel en diep in de huid. Met de unieke lonzyme DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie.

60 min 

Environ Cool Peel

Ideaal voor rimpels, verslapping of puistjes! Met deze behandeling werken we aan de totale huidverjonging!

Deze revolutionaire benadering van peeling bereikt ongelooflijke resultaten zonder huidbeschadiging. Er wordt een lage concentratie lactaatzuur gebruikt om de pH van de huid te verlagen en het vrijgeven van groeifactoren te stimuleren. Dit resulteert in een strakkere en gladdere huid. De peeling vernietigt bacteriën, verhoogt de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen, waardoor de huid zuiverder wordt en haar textuur gladder. De Cool Peel is ideaal voor klanten met lijntjes en rimpels, dikke, ruwe huid of probleemhuid, beschadiging door de zon en rosacea. De behandeling wordt in kuur aangeboden voor optimaal resultaat.

60 min 

Business Men Treatment

Speciaal voor mannen. Diep reinigende behandeling met stevige massage.

60 min 

Environ Deep Cleansing

Deze manuale bahanding is perfect voor wie last heeft van verstopte poriën. Met een fris gevoel van zuiverheid als resultaat.

Tijdens deze diep-reinigende behandeling worden onzuiverheden en comedonen verwijderd. De wetenschappelijke geavanceerde producten exfoliëren zacht, hydrateren en verfrissen de huid. De huid oogt zuiver en stralend. 

60 min 

Environ Focus on Filler 

Een complete gelaatsbehandeling legt de focus op de probleemzones.

Deze doelgerichte gelaatsbehandeling legt de focus op twee belangrijke probleemzones met de lonzyme DF probe en pakt de belangrijkste huidproblemen meteen aan. Daarna zorgt voor een bevorderend masker voor resultaten op het volledig gelaat.

30 min