Supp24

Pure SB Cosmetics

Hét natuurlijke alternatief voor als (nog) niet aan fillers of botox wilt beginnen. Dit beautydrankje gaat je helpen naar een mooie huid, haar en nagels!

Elke vrouw en ook steeds meer mannen zijn vrijwel elke dag bezig met haar uiterlijk. Van dure crèmes, botox, fillers, tot facelifts. Tegenwoordig kan het allemaal, ook al vanaf een vrij jonge leeftijd. Maar wat als het ook anders kan? Op natuurlijke wijze, op feiten, onderzoek en ervaringen gebaseerd. Als jij jouw beautyroutine een echte upgrade wilt geven dan is de collageen kuur van Skin Collagen iets voor jou.

 

Wat is en doet collageen?

Viscollageen van Skin Collagen is een Type 1 collageen. Het is identiek aan het collageen welke in onze botten en huid gevonden wordt en wordt daarom veel ingezet in collageensupplementen.

Collageen heeft vele esthetische voordelen maar is ook goed voor andere processen in je lichaam: Vermindert rimpels, cellulite en striae. Geeft haar en nagels een boost. Versterkt kraakbeen, gewrichten en botten. Collageen verbeterd daarnaast ook de darmflora, waardoor ook huidproblemen als rosacea, psoriasis en bijvoorbeeld acne kunnen verbeteren.

Helaas breekt iedereen zijn/haar collageen vanaf het 25e levensjaar af. Sterker nog, het neemt elk jaar met 1-2% af. Dit uit zich in fijne lijntjes, rimpeltjes, dehydratatie en volumeverlies van de huid. In de zomer is het zelfs zo dat je extra collageen afbreekt door zonstraling. Dit heeft te maken met UVA en UVB. Hier staat A voor aging, je huid veroudert dus sneller door stralen. B staat voor burn. Door UVB verbrandt de huid sneller maar beide zorgen er dus voor dat je collageen sneller afbreekt.

Het innemen van een collageensupplement kan dus voor huid, haar en nagels echt verschil maken. Het is namelijk zo dat collageen in een crème niet goed doordringt in de diepere lagen van de huid. Dit heeft te maken met de grootte van de moleculen. Vloeibare supplementen worden veel beter opgenomen en komen daar waar het moet zijn.